O nama

Kontaktiraj nas

Kompanija: Fujian OUTAI Sanitary Wares Co., Ltd
Kontakt: Olivia Ding

Adresa: No.130 Qifeng industrijska zona, Nanan, provincije Fujian, Kina
Tel: + 86-18650146641
Faks: + 86-595-86319288
E-mail: info@ou-tai.com
Web stranica: www.ou-tai.com

O OUTAI Sanitary Wares Co., Ltd


banner.jpg


OUTAI Sanitarna roba Co, Ltd je osnovana početkom 1990-ih, FUJIAN-temeljen poduzeće gdje je poznat kao kineski vodovod grad.Kao ekspert pipa, OUTAI ima svoj znanstveni istraživački tim, razvojni centar, proizvodne linije i prodajni tim. U roku od skoro dve decenije razvoja, OUTAI je značajno evoluirao od svog porekla. Sada, OUTAI dizajnira i proizvodi visokokvalitetne slavine i sanitarne proizvode. Glavne grupe proizvoda proizvedene u sopstvenom brendu su kupaonske slavine, toaleti, umivaonici, pribor, sudoperi i tako dalje.

Osnovne vrijednosti OUTAI-ja su HOPE; oni su navedeni u etičkom kodeksu OUTAI-a, zajedno sa praktičnim skupom međusobnih veza za sve u OUTAI kompaniji, OUTAI uvijek insistira na principu kvaliteta prije nego što smo uspostavili čvrste i konzistentne metode kontrole kvalitete i sustava. odličan kvalitet, OUTAI je osvojio puno lojalnih kupaca na domaćem tržištu i ima reputaciju za proizvodnju proizvoda odlične kvalitete.

OUTAI ima jak bilans stanja, koji se koristi da podrži rast kompanije. Kompanija je nedavno kupila 100 hiljada kvadratnih metara zemljišta za proširenje preduzeća i fabrike. Kompanija trenutno razvija međunarodno tržište, fokusirajući se na Suut Istočnu Aziju, kao što su Indonezija i Filipini, sa ciljem da postane jedan od 10 top sanitarnih brendova u roku od 10 godina.

OUTAI-jeva posvećenost stalnom poboljšanju kvaliteta proizvoda i usluga korisnicima podupire sve što radimo u svim oblastima našeg poslovanja, od prezentacije proizvoda do obuke osoblja. Kroz naš Program kontinuiranog usavršavanja ohrabrujemo sve zaposlenike da preispitaju procese i razviju načine da stvari rade brže, pametnije i bolje.