O nama

Kontaktiraj nas

Kompanija: Fujian OUTAI Sanitary Wares Co., Ltd
Kontakt: Olivia Ding

Adresa: No.130 Qifeng industrijska zona, Nanan, provincije Fujian, Kina
Tel: + 86-18650146641
Faks: + 86-595-86319288
E-mail: info@ou-tai.com
Web stranica: www.ou-tai.com

OUTAI Uvod

OUTAI Sanitarna roba Co, Ltd je osnovana početkom 1990-ih i nalazi se u provinciji Fu Jian u Kini. Kao stručni proizvođač slavina, OUTAI ima vlastiti istraživački tim, razvojni centar, proizvodne linije i prodajne timove. U roku od skoro dve decenije razvoja, OUTAI je značajno evoluirao od našeg porekla. OUTAI sada dizajnira i proizvodi visokokvalitetne slavine i sanitarne proizvode. Naše glavne proizvodne grupe proizvedene u vlastitom poslovnom brendu su kupaonske slavine i pribor, kuhinjski proizvodi, proizvodi za tuširanje i sve vrste drugih slavina i sanitarnih tvrdih proizvoda.


1(001).jpg


Luksuzne kuhinjske slavine OUTAI nude simetričan stil i postojane performanse. Dizajn sa visokim lukom u svom mjedenom okretnom izljevu omogućuje vam fleksibilnost i domet za ispunjavanje modernog posuđa. Kuhinjska slavina Waterfront opremljena je s dvije ručice, vodenim putevima bez olova, pouzdanim peračem bez patrona, odgovarajućim sprejom i deluxe kromiranim završnim slojem.


2(001).jpg


OUTAI slavine za kupatilo kombinuju supstancu sa stilom, za dramatičan izgled sa savremenim izgledom. Sa dizajnom u rasponu od prelaznog do modernog, opcije su beskrajne za sve vaše stilske ideje za kupatilo. Svaka slavina za plovila je napravljena koristeći najkvalitetnije komponente, uključujući i keramičku patronu za pouzdanu upotrebu bez kapanja i najbolji u industriji aerator za smanjenje otpada vode bez ugrožavanja pritiska. Dizajniran da dopuni vaš sudoper, elegantna slavina koordinira različitim stilovima. Izaberite iz niza prepoznatljivih završnih obrada da biste stvorili kupatilo koje volite.