o nama

Obratite nam se

Kompanija: Fujian OUTAI Sanitary Wares Co., Ltd
Kontakt: Olivia Ding

Adresa: No.130 Qifeng industrijska zona, Nanan, provincije Fujian, Kina
Tel: + 86-18650146641
Faks: + 86-595-86319288
E-mail: info@ou-tai.com
Web stranica: www.ou-tai.com

OUTAI Uvod


OUTAI Sanitary Wares Co., Ltd je osnovan početkom devedesetih i nalazi se u Fu Jian Pokrajini Kine. Kao ekspertski proizvođač creva, OUTAI ima svoj vlastiti naučno-istraživački tim, razvojni centar, proizvodne linije i prodajne timove. U roku od skoro dve decenije razvoja, OUTAI se značajno razvio iz našeg porekla. OUTAI sada dizajnira i proizvodi visokokvalitetne slavine i sanitarnu robu. Naše glavne grupe proizvoda proizvedene u našem brending poslovanju su kupatilske slavine i pribor, kuhinjski proizvodi, proizvodi za tuširanje i sve druge česme i sanitarni čvrsti proizvodi.


1(001).jpg


OUTAI luksuzne kuhinjske slavine nude simetrični stil i čvrste performanse. Dizajn sa visokim lukom od mesinga koji vam omogućava fleksibilnost i ispunjavanje modernih posuđa. Kuhinjska slavina za vodu ima dve ručice poluge, bezvodne vodene tokove, pouzdano pranje manje kertridže, odgovarajuću spreju i luksuznu hromiranu završnu obradu.


2(001).jpg


OUTAI kupatilske slavine kombinuju supstancu sa stilom, za dramatičan izgled sa savremenom privlačnošću. Sa dizajnom koji se kreće od prelaznog do modernog, opcije su beskrajne za sve Vaše ideje za kupatilo. Svaka posuda za sudove kreirana je korišćenjem vrhunskih komponenti, uključujući i keramički kertridž za pouzdanu upotrebu bez kapanja i aerator koji je najbolji u industriji kako bi se smanjio vodeni otpad bez ugrožavanja pritiska. Dizajniran da dopuni vaš umivaonik, elegantna slavina koordinira sa različitim stilovima. Izaberite niz različitih odlika da biste kreirali kupatilo koje volite.